Monday, 21 January 2013

(BW) Segmen: Pencarian Bloglist Feb 2013


Aku dah jadi sangat pemalas untuk menaip entry, penat kerja kot, tadi banyak gier kerja. turun naik tangga ambik pinggan mangkuk agi, rase macam nak tercabut kaki and pinggang ni asik berdiri jer, *tepukdahi*

sebelom aku melalot jauh lagi, ni aku ade join segmen .


wanna join?
click here 

okayy tu jer, malas nak membebel panjang2. nanti aku pengsan depan laptop sebab kekurangan energy pulakk, okayyy. selamat malam semua. :))

3 comments:

kekapas berceloteh said...

sile singgah sini.

kecik baru hupdate nama peserta
maaf baru sempat bw dan follow awa #

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/peserta-segmen-pencarian-bloglist-feb.html

luqman zakaria said...

selamat bersegmen..

Hawa Faqihah said...

akak kerja..rajinnyee :D