Tuesday, 15 January 2013

(BW) Phewit! Nak Join Bloglist arepnakbebel.com


hye uolss, haha
lame kan tak update entry, maklumlah, aku kan selalu busy, kalah PM u knoww, hahaha
tujuan aku update entry ni, sebab nak join satu segmen ni,mase blgwalking tadi terjumpa segmen ni, so, aku mau korang juga join. *ini arahan* 






sekian saja entry kali ini, aku penat layan budak2 kat sekolah petang tadi, FYI ,bg yang tanya lah, tak tanya pon aku saje nk bagitahu, aku kerja kat kantin sekolah, its nice okayyy, layan budak2 daripada layan kerenah manusia yang hanya tahu nak kompelin ,merungut dan marah. -____-

5 comments:

Nurul Ainaa said...

saya join jugak! ^_^

nadieya said...

hehe, baguslah kalau begitu, memeriahkan suasana n support blogger lain kan.. ^_^

Nyamuk Terbang said...

busy dengan kelas...xsempat nak join..hehe

nadieya said...

takpe2, masih ade masa sampai 25 january ni, :D

luqman zakaria said...

thnx yer sbb sudi join segmen blog arepnakbebel.com..nnti check bloglist kat sidebar..luqman dh letak link belog kamu kt situ..kalau xde bgtau yer...maaf sebb lambt sgt update..neway..kalau sudi boleh undi blog luqman untuk MSMW 2013 kategori fav Lifestyle blog.. :)