Monday, 31 December 2012

(BW) Best Memories in 2012


Semua orang dok update last entry for 2012 kann? jadi kita pon takmahu terlepass peluang untuk menghupdate last entry ni. hahaha  *bataksungguh*


2012..banyak cerita.banyak kenangan.segalanya tak mungkin terlupus begitu saje, errr.. kalau terlupa mungkin lah kot, haha tu pon bende yang tak berapa nak pentingkan.
So kat bawah nanti,adelah some stories,sweet stories for me, maybe? kalau kau tak suka takpe. janji aku suka. hahaha 
Pada tahun inilah aku bergelar SPM Candidate, dan alhamdulillah, aku berjaya mengharungi setahun yang penuh mencabar ni dengan jayanya, hahaha *berlagakpulak*
Dugaan demi dugaan, ujian demi ujian aku tempuhi, dengan result exam yang macam cukup2 melepaskan ikatan di leher semakin menekan diri aku, menangis tu macam dah jadi hobi bila stress.
gila tak nangis, kat bahu penuh harapan semua orang nak tengok kita berjaya, kalau tak stress memang amazing la kn. -.-
nak pulun 10 subject tu ingat senang, dengan addmath yang macam hape, adoiii! berasap kepala macam keretapi wap kat India nun haaa.
And, finally
WE ARE FREE! xD
So,lets begin the story mory,

Mase awal tahun dulu, sekolah aku hantar wakil untuk pertandingan forum remaja peringkat daerah.
Aku dan beberapa lagi kawan aku membawa nama sekolah dan alhamduillah, kami dapat tempat kedua. syukur sangat! xD




Alhamdulillah! :)

Our "TRAINER"
Disebabkan kejayaan kitorang ni, kitorang merasa jugak pergi INTERSCHOOL DEBATE CHAMPIONSHIP 2012 kat UIA Gombak.
memang superb BEST! macam2 kenangan, 





sister yang jage kitorang :) kak aida dgn kak yana :)

that boy budak SASER



Bangunan KAED cantik :)




With Khasha mase Grand Dinner

with Katie and Pn.Rosliza



Aznil datang uolsss, haha



then, tarikh bersejarah dalam hidup aku, 22 JUNE 1995, terima kasih mama, lahirkan along,terima kasih untuk segalanya. sayang mama ketat2. hahaha






present birthday, thanks di and cik dayat :)


Then, haritu pergi TIME SQUARE dengan my lovely cute friend, RARA. hahaha xD
Then, kema my classmate belanja NOVEL, hoho ohsemm giler, sayang kema banyak2. mesti ingat sampai bebile, nanti kita g makan steamboat ehh? hehe xP


Cukup kot, aku dah penat nak tulis panjang2, nak sambung bace novel pulak ni.
boboiiiiiiii! xP



#NOTAKAKITANGAN
1) Aku start kerja 3 Disember 2012 dan lusa aku dapat gaji first, hoyeahhhh! *lompat2*
tak sabarnya. xD

2) Happy New Year semua orang, hope 2013 will be better year than 2012.

3) Doakan aku success dalam kehidupan dan dapat capai cita2 aku :)

No comments: