Thursday, 6 December 2012

A Day OUt with them

*amende bau masam ni? ooo, entry ni, entry dah basi, tapi sila2 lah jegilkan juga bijik mata anda untuk membacanya dari baris ke baris,dari gambar ke gambar,..omputeh kate, read line by line. haaa! giteww. xD

*aku mengambil masa SEMINGGU untuk menaip entry ini*

.......let the picture story.......   




muka excited dapat main boling


Strike ni woiii!



solat dulu,baru sambung lagi enjoy!





masa makan pun nk pose ke?


faiq! comel panda tu! 


okayy, dia dapat, aku tak dapat. :'(


twilight breaking dawn part 2! AWESOME!!



Actually salah beli tiket, nak tengok RISE OF THE GUARDIANS,  tapi terbeli  twilight,,redah je lah, tapi memang tak rugi pun, :)



MAKA, TAMATLAH ENTRY BERGAMBAR INI ATAUPUN DIKENALI SEBAGAI ENTRY PEMALAS.






#NOTAKAKITANGAN=aku dah start kerja, tu yang tak sempat nak update entry,penat seyhh kerja, baru aku taw susahnye nak dapat duit hasil titik peluh sendiri.
Thanks to my MAMA cause give me money all this while, hukhukhuk :')
I LOVE YOU MAMA!


STARTING TO MISS U ALL, I LOVE U GUYS!!
5 EFISYEN(2012) SMK SERI TANJONG! 



2 comments:

Hidayah Bach said...

kak dayah dah lama tak main bowling..
:)

tgk gmbr enjoy dia...semangat nak pi main bowl jugek..hikhik...

nadieya said...

hahaha, ni pun bru je tak main dah teringin nk main, apatah lg akak kan? :)

haa, pergi2.. jangan tak pergi, nnti ade rezeki boleh main same2. hekhekhek