Tuesday, 27 November 2012

Entry pertama selepas GRADUATE


hatchummmmmmmm! *bersin*
banyaknya  sawang,habuk dan yang sekutu dengannya,. eh!! sekutu ke sekufu? erk! apa2 lah.
baru lepas bersihkan sawang2,spiderweb segala bagai kat blog ni,berapa lama tinggal. cer scroll down tengok tarikh last update, haaaaa! lame kan. lame kan. memang sah2 la habuk dah setebal karpet gebu .                            *ada ker perumpamaan cenggitu*


tajuk entry macam nak gempak je, graduate konon, tapi peduli la, entry aku kan? seperti yang dibaca pada title entry, graduate,.. graduate ape? degree? master?  *insyaallah.someday* 
Actually ,aku baru habis SPM. yess! SPM. bunyinya macam menakutkan.. eh! yeke? mesti sis and bro yang senior cakap senang je. tapi bagi aku 50-50 la.. aku tak tahu la mampu ke tak,nak dapat good result. and sambung course yang aku nak sangat2.

*i just hope that my result is good and qualify enough to apply the course*

kegilaan kami lepas habis paper bio

i love them much ! lepas ni mesti kita dah jarang jumpe kan? huahuahua xD
after this mesti ada yang pergi PLKN, kerja, fly overseas,macam2 yang dirancangkan.Insyaallah terlaksana,hendaknya. :)

sebut pasal PLKN. good news or bad news . :)


haaaaa! nampak tu. nampak tu. aku kene pergi PLKN. tapi tak tahu la kumpulan ke berapa. redha je lah. redahh jer.mesti ALLAH dah rancang yang terbaik untuk aku. :)

enough dulu kot sampai sini, nanti next entry tak ada idea pulak nak hupdate. Insyaallah lepas ni blog ni akn selalu dijenguk. rindu nak blogwalking . ohsemmmm followers, wait for me kayyy? *bajet famous* k diam!

No comments: