Friday, 9 December 2011

SEGMEN JOM FOLLOW BLOG REMYHAZZA



hallo bloggers....nadia join segmen lagi....ssegemn maccam best je...so..nadia nak join lah...btw.....tuan blog dah jemput nadia join segmen dye...tak sampai hati pulak nak menghampakan permintaannya...
*ceyh!!haha :D
klik sini untuk maklumat lanjut


tuan blog niyh...nak follower dye 500 orang sebelum tirai 2011 dilabuhkan....jadi sebagai tanda sokongan kepada bloggers..nadia join...harap2 impian dan cita-cita beliau memiliki followers seramai 500 orang tu tercapai....AMIN.....:)

sebelum join...korang kene follow blog dye dulu....kemudian buat entry pasal segemn niyh kemudian kene tampal banner kat ats tu then kene ceritakan serbaa sedikit tentang blog remyhazza yg korang rasa best untuk dilawati...

bagi nadia...blog ni best kerana nampak meriah...dengan entry-entrynya yg menarik.....ade pasal makanan vacation dan mcm2 lagi..best lah..tak lah suram jer....hehe :)

kemudian tinggalkan link dekat comment...mcm biaselah kn....
tarikh tutup=15 dec 2011 pada pkul 12 malam....

ade mase lagi niyh...cepat join....:D


4 comments:

remyhazza said...

thanks nadia kerana sudi joins....
terharu sangat....
harap2 nadia menjadi antara yg bertuah nanti....amin

nadieya said...

welcome...no biggie...nak support ur segmen...
harap2 jugak :)
amin...

EmpayarUtama said...

Selamat berjaya bersegmen :)

LaLa said...

dari segmen yg sama, folo kamu jugak :)