Wednesday, 30 November 2011

SEGMEN ENTRI PERTAMA AKU BERBLOG

sape nak join klik here
huhu...join segmen lg.....
two segmen in one day... like it ! :D

hurmmm...sebenanyer aku berblog niyh sebab....sebab...sebab ape ek??
ntah...saje suke2...
nak share ape2 info....
nk knal ngn blogger2 lain...
nak follow blog org...
sebab na luah an perasaan..haha
sebab...haaa!sebab nak join segmen...hihi

entry first aku mmg la...lawak kot....ayt pendek jer....ye la...excited ade blog....
hehehe....

entry pertama aku..

ak nak ajak sape ea....

haa!!
cik khatijah nur ain ni la satu2nye kawan yg aku  rapat kt blog niyh....selain cik azfarah....

#korang...meh la join segmen niyh.....takde tarikh tutup taw....^_^

2 comments:

PURPLEVIOLET said...

nanti kalau ada masa aku join ye.aku tengah sibuk siket buat header orang yang diorang order,huhu,btw,kau nak tempah header tak?aku bagi diskaun kat 5 orang pertama yang tempah.katie pun nak tempah kat aku.wuhuu.

wan_cikgumuzik said...

wahahaha.. thanks join segmen nih.. terrbaeekk...!!